God mat och trevlig personal!

Hej igen alla underbara och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra start på veckan. Jag ska idag skriva ett inlägg om det här med catering i Bromma med omnejd, då jag vet att ni är många som har haft frågor och funderingar kring detta område. Jag tänkte idag tipsa er läsare som befinner er i Bromma, Danderyd eller Täby med omnejd att vända er till Kitchen Events Sweden, ett företag som jag valt att vända mig till för ett tag sedan. Jag kom i kontakt med detta företag genom en vän till mig, när jag letade efter en bra catering till min 30-årsfest. Jag skulle nämligen bjuda in väldigt många människor, och jag kände att det var ett omöjligt uppdrag att laga all mat på egen hand. Jag valde just Kitchen Events Sweden, då detta företag kände pålitligt och professionellt, och då min vän verkligen älskat detta företag, kändes det som ett självklart val. Jag fick ett väldigt bra bemötande utav Kitchen Events Sweden och dess personal var helt otroliga. Kundservice var någonting som de under denna catering arbetade mycket med, och som var väldigt uppskattat av alla gäster. Maten var dessutom hur god som helst, och lagat efter mina önskemål, behov och förutsättningar. Även gästerna berömde personalen för den goda maten. Det var så skönt att slippa tänka på matlagningen, och istället kunna lägga över detta på Kitchen Events Sweden och kunna slappna av och ha roligt med släkt och vänner.

Jag vet att ni är många som har haft frågor och funderingar angående detta område, och jag vill därför passa på att tipsa er återigen att vända er till Kitchen Events Sweden. Jag kommer definitivt att vända mig till Kitchen Events Sweden när det är dags för nästa stora fest!

Du gillar kanske också...